Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, geçtiğimiz Haziran ayında açılışı gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarını ziyaret etti. Burada eğitim alan gençlerle bir araya gelen Öztürk, öğrencilerin oyunlarına katıldı.

29 Haziran tarihinde açılışı gerçekleştirilen yaz spor okullarında eğitimler aralıksız olarak verilmeye devam ediyor. Verilen kursları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, burada eğitim alan gençlerle bir araya geldi. 29 Haziran’da açılış gerçekleştirilen Ücretsiz Yaz Spor Okullarında, 5-18 yaş gruplarındaki çocuk ve gençlerin 16 farklı branşlarda kurum antrenörleri tarafından eğitim görmeye başladığını belirten İl Müdürü Öztürk; “Okullarımıza gençlerimizin yoğun ilgisini görmek şahsım ve kurumum adına mutluluk verici, sporu tercih eden yetenekli çocuklarımız yaz spor okullarında gördükleri eğitim sayesinde inşallah, ilerleyen dönemlerde spor adına büyük başarılara adım atacaklardır” dedi.

Çocuk ve gençlerin spora yönlendirilmesinin, ülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için oldukça önemli bir undur olduğuna dikkat çeken Öztürk; “Spor yapmayı geçici heves olarak değil, sağlıklı nesiller yetiştirmek için zorunlu görüyoruz. Bu amaç doğrultusunda çocuklarımıza spor eğitimleri için tesislerimiz ve spor malzemelerimizden imkan sunarak, antrenörlerimizle birlikte her konuda seferber olduk diyen İl Müdürü Öztürk, “Sporla sağlıklı nesiller yetişecektir, yaşamın her döneminde spor yapılmalıdır ve isterim ki İlimizde spor yapmayan çocuk ve gençlerimiz kalmasın” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber