Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Ali Koca, kulübün BAL ligine çıkması ardından açıklama yaparak, katkısı olanlara teşekkür etti. Ali Koca açıklamasında şunları söyledi: "Bölgesel Amatör Ligi Play Off Final Maçında Sinop Spor’u 2-1 yenerek Boyabat 1868 Spor Kulübümüz Bölgesel Amatör Ligine yükselmiştir.


 Bundan sonra omuzlarımızda daha büyük bir yük ve vebal olduğunu biliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde dürüstçe düzgün bir şekilde her alanda örnek olup görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek için azim ve gayretle mücadele edeceğiz.Bu güne kadar bizlere güvenerek destek verenleri bundan sonrada mahcup etmeyeceğiz. 2019-2020 Sezonunda  Bölgesel Amatör Liginde ve Ziraat Türkiye Kupasında Sinopumuzu ve Tabiki Boyabatımızı en güzel şekilde temsil etmek olacaktır.


Bu vesileyle: yönetim kurulu üyelerimize, hocamıza futbolcularımıza, teknik ekibimize taraftarlarımıza, sponsorlarımıza, Boyabat Belediye Başkanımıza, basın mensuplarına, maddi manevi kulübümüzü destekleyenlere ve tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum. 

Son olarak, 

Play Off final maçında görev olan güvenlik güçlerimize, ASKF'ye, müsabakadaki tüm görevlilerimize, uzun yılllar ilimizi BAL'da temsil eden Sinopsporumuza ve yönetimine teşekkür ediyorum"

Editör: Vitrin Haber