KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, 29 Şubat'ta deplasmanda oynayacakları Altınordu maçına ilişkin, "Bu zorlu virajı kazasız belasız dönmeye çalışacağız" dedi.

Çamlık Spor Tesislerinde yapılan antrenman sırasında gazetecilere açıklama yapan İldiz, hedefe giden takımlar için her maçın final olduğunu, bu maçın da kendileri için final niteliğinde bulunduğunu söyledi.

Altınordu'nun yapısı, kadrosu ve amaçları itibarıyla farklı bir kulüp, iyi bir takım olduğunu ve bunu herkesin bildiğini ifade eden İldiz, "Zorlu bir maç. Hedefe gitmek için bu zorlukları aşmalıyız. Deplasmanlarda daha iyi netice almamız gerektiğini biliyoruz. Bu kez bunu başarmak istiyoruz. Bunu başarmak için rakibinizden daha fazla mücadele etmelisiniz ki kendi kaliteniz ortaya çıksın. Bu grupta kesinlikle kararları kendiniz vermelisiniz. İpler bizim elimizde olmalı ve hiçbir şekilde bırakmamalıyız. Çok zorlu bir Ege deplasmanına gidiyoruz. Bu zorlu virajı kazasız belasız dönmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: aa