İstanbul Sinopspor Başkanı Rafet Orhan iş, eğitim ve sağlık camiasının önde gelen temsilcilerinden oluşan yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 

2021-2022 sezonu öncesi geniş değerlendirmelerin ve karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantı Rafet Orhan başkanlığında Florya Havuzlu Bahçe’de gerçekleştirildi.  Toplantıya Sinop kanaat önderlerinden Yusuf Özer, iş adamı Mukadder Yıldırım, Adil Yıldız, Nurettin Kara, Selahattin Ercan, Zafer Şen, Mustafa Ulu, Özgür Karakurt, Sinop Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Coşkun, Sinop Dernekler Konfederasyonu (SİNKON) Genel Başkanı Bahattin Demircan, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Arslan ve eğitim yöneticisi Yasin Şahin katıldı.

Toplantıda kanaat önderlerinden ve iş adamlarından yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan İstanbul Sinopspor Kulübü için desteklerini isteyen Rafet Orhan, İstanbul Sinopspor’un tüm Sinopluların ortak değeri olduğuna dikkat çekti. Sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin kendileri için çok önemli olduğunu ve yeni dönemde birlikte hareket etmek istediklerini ifade eden Orhan Sinopluların, İstanbul’daki temsilcisi olduklarını ve üzerlerindeki bu önemli görevin farkında olduklarını vurgulayarak, “Sinoplular yıllarca başka şehirlerin takımlarını izledi, destek verdi. Artık Sinoplular bizi izleyecek ve destek verecek” diye konuştu. 

Yeni sezon öncesi değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda sosyal medyanın önemine dikkat çekildi ve bu alanda gerçekleştirilecek yeni yapılanmalar konuşuldu. Toplantıda ayrıca 2021-2002 sezonu öncesi takıma yapılacak yeni transferler değerlendirildi ve 5 yeni takviyenin takımın gücünü daha yukarıya çekeceği ifade edildi.
 

Editör: Vitrin Haber