Rafet Orhan başkanlığında izinli ve yurt dışında olanların dışında toplanan yönetim kurulu play off maçları öncesi yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

Finanstan sorumlu Başkan Yardımcısı Şaban Öztürk'ün yurt dışında olması sebebiyle mali durum ile ilgili sunumu yönetim kurulu üyesi Genel Sekreter Barbaros Baltacı yaptı. 

Genel Kaptan Mehmet Sunay takımın son durumu ile ilgili ve Antalya kampı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken Futbol Şubeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Raşit Şahin de takımın son durumu ve transferler  ile ilgili yönetim kuruluna bilgilendirmede bulundu.

Toplantıya katılan tüm yönetim kurulu üyeleri play of maçları öncesi yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş ve önerilerini sundular.

"O Sene Bu Sene Hep Birlikte BAL Ligine" parolası ile yola çıktıklarını belirten Başkan Rafet Orhan gruplarını şampiyon bitirerek ilk adımı başarıyla tamamladıklarını belirterek play off maçlarını da kazanarak BAL Ligine çıkacaklarını kaydetti.

Yönetim Kuruluna teşekkür eden Başkan Orhan takımı bir üst lige çıkararak büyük bir başarıya imza atmak istediklerini ve bu yönetimin bunu başararak tarihe geçeceğine inandığını belirtti.

İstanbul Sinop Spor Kulübünü kurumsal bir yapıya kavuşturarak takımı tüm Sinoplularla buluşturduklarını kaydetti.

MAÇLAR MAVİ KARADENİZ TV'DE YAYINLANACAK
Play of maçlarının tamamının (7 maç) Mavi Karadeniz TV'de canlı yayınlanacağını belirten Başkan Rafet Orhan bu çalışma ile de farklılıklarını ortaya koyarak İstanbul Sinop Spor'u hem tanıtacak hem de başarımızı Türkiye, Avrupa ve dünyadaki tüm Sinoplularla paylaşacaklarını kaydetti. Orhan, maçların HD kalitesinde ve profesyonel bir ekiple yayınlanacağı belirtilirken ilk canlı yayının hafta sonu Esenler Stadında Kuruçeşme Spor maçıyla başlayacağını açıkladı.

Cumartesi günü tüm Sinopluları saat 15.30'da başlayacak Kuruçeşme Spor maçında Esenler Stadına davet eden Başkan Rafet Orhan, "Son maçta evimizde 7 bin kişiye oynayarak rekor kırmış tarih yazmıştık. Gelin Cumartesi günü Esenler Stadını doldurarak takımımızı destekleyelim, tarih yazmaya devam edelim" diyerek tüm Sinoplulara maça davet etti.

Toplantıda İstanbul'daki tüm sivil toplum örgütleri ile temasa geçerek maça davet edilme kararı da alındı.

İstanbul Sinop Spor Süper Amatör Küme 3 grubu şampiyon tamamlamış ve Play off oynamaya hak kazanmıştı. Şimdi 7 maç daha oynayacak ve 8 takımlı grupta ilk iki sırayı alan takımlar BAL Ligine yükselmiş olacak.

Play off maçlarının ilkinde İstanbul Sinop Spor Cumartesi günü Saat 15.30'da Esenler Stadında Kuruçeşme Spor ile karşılaşacak.

Editör: Vitrin Haber