Maçın büyük bölümünü rakibine oranla üstün götüren İstanbul Sinop Spor golü bulamayınca 1 puana razı oldu. Bir topu direkten dönen İstanbul Sinop Spor sayısız gol fırsatından da yararlanamadı.

Mavi Karadeniz TV'den naklen yayınlanan maça ilgi büyüktü. SİYAD Genel Başkan Adayı Adnan Çeliker, İstanbul Sinop Spor Onursal Başkanı ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, SİAD Genel Başkanı Mukadder Yıldırım, Sinop Eğitim Vakfı (SEV) Başkanı Mehmet Coşkun, SİNDEF Bölge Başkanı Hamit Koç, SADER Başkanı Remzi Yüksel, Esenler Sinoplular Derneği Başkanı Enver Tabakoğlu, SİAD Başkan Yardımcısı Adem Öztürk, dernek başkanları, İstanbul Sinop Spor Yönetim Kurulu üyeleri, Gurbetçiler 57 taraftar grubu ve İstanbul'u farklı bölgelerinden gelen Sinoplular takımımızı yanlız bırakmadı.

Maç öncesi yaptığı açıklamada İstanbul Sinop Spor'un tüm stk ve Sinopluları birleştirdiğini belirten İstanbul Sinop Spor Başkanı Rafet Orhan, takımı destekleyen ve maçı izlemek için stada gelen tüm Sinoplulara dernek başkanlarına taraftarlara teşekkür etti.

İstanbul Sinop Spor Kuruçeşme Spor maçının canlı yayınlanarak Spor severler ve Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafındaki Sinoplulara buluşmasına vesile olan İntia Flaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sinop Spor Başkan Yardımcısı iş adamı Turgay Öztürk'e de teşekkür eden Başkan Rafet Orhan Sinopluların artık İstanbul Sinop Spor etrafında kenetlenme sinden ve takıma gösterdiği ilgi alaka ve teveccühten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.

Takımın Play off maçlarında başarılı olarak bu sene BAL Ligine çıkacağından emin olduklarını belirten Başkan Rafet Orhan el ele vererek başarıya ulaşacaklarını kaydetti ve takıma destek veren başta İstanbul Sinop Spor Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere tüm camiaya teşekkür etti.

İstanbul Sinop Spor ikinci maçını önümüzdeki hafta Bakırköy Spor ile oynayacak ve maçlar Sinoplu Gazeteci ve İstanbul Sinop Spor Yönetim Kurulu Üyesi Barbaros Baltacı'nın anlatımı, Sinoplu ünlü gazeteci ve spor yazarı Adil Yıldız'ı yorumlarıyla Mavi Karadeniz TV'den canlı olarak yayınlanmaya devam edecek.

Statü gereği maçlar tamamlandığında grupta ilk iki sırayı alan iki takım BAL Ligine çıkmış olacak.

Editör: Vitrin Haber