Bu yıl BAL Liginde mücadele edecek olan İstanbul Sinopspor, 17 Nisan'da 3. lig hedefiyle sahaya çıkıyor.

Taraftarların heyecanla ve merakla beklediği tarihi açıklayan İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, tüm Sinopluları İstanbul Sinopspor etrafında kenetlenmeye davet etti. BAL liginde Sinopluları ve Küçükçekmece'yi temsil eden İstanbul Sinop Spor'un 3. Lig yolunda emin adımlarla yürüdüğünü kaydeden Başkan Orhan, "Sinopluların gururu, futbol severlerin tek noktada kalbinin titrediği takım olarak sahaya çıkıyoruz. 17 Nisan 20121 tarihinde yeşil sahalardayız. Sinoplu hemşehrilerimizin ve spor severlerin onur duyacağı bir takım olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdi takımımıza sahip çıkma zamanı. Tek nefes, tek hedef olarak hepimiz omuz omuza sahada olacağız" diye konuştu.

HEDEFİMİZ 3. LİG
3. lig hedefi ile sahaya indiklerini anlatan Başkan Rafat Oran sözlerini şöyle sürdürdü: "Kulübümüzün bu günlere gelmesinde emekleri tartışılmayacak kadar çok olan başkanlarımıza yöneticilerimize ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Bir sene önce camiamızın ben ve yönetim kurulu arkadaşlarıma vermiş oldukları bu onurlu görevi alırken söz verdik önce BAL ligine çıktık. Bu yıl da hedefimizin ikinci etabı olan üçüncü lige çakacağız inşallah. Değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma, dostlarıma güveniyorum. Biz inandık, bizlere güvenin"

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ
İstanbul Sinop Spor’u hedeflerine ulaştırmak için birlikte yola çıktıkları yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür eden Rafet Orhan, "Yönetimimizde omuz omuza mücadele verdiğimiz yönetim kurulu üyelerimiz; Raşit Şahin, Mukadder Yıldırım, Nuğrettin Kara, Turgay Öztürk, Zafer Şen, Mehmet Coşkun, Hamit Maden, Kenan Abalı, Mustafa Uslu, Alim Aslan, Sebahattin Ercan, Fatih Üstünbaş, Şaban Yılmaz, Şenol Özdemir, Nazım Demiray, İlhami Altay, Tansu Yılmaz, Bahattin Demircan, Eyüp Koklu, Özgür Karakurt, Hüseyin Demirkol, Erol Yüce, Mehmet Şahingöz, M. Akif Aydın, Dursun Öztürk, Adil Yıldız, Metin Aslan, Mehmet Sunay, Yasin Şahin, Emre Özcan, Mevlüt Yüksel, Aydın İnşaakçı, Şenay Çanta, Yalçın Mermer, Mehmet Çor, Ahmet Ünal, Orhan Soygün, Sabri Özcan ve Sami Şahin'e, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Editör: Vitrin Haber