Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden İstanbul Sinopspor, Maltepe Üniversitesi’nin içerisinde yer alan Marma Hotel’de kampa girdi. Takım yeni sezon çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ederken kamp çalışmalarına teknik direktör Hüseyin Aydoğan yönetiminde başladı. 

Teknik direktör Aydoğan verimli bir kamp dönemi geçireceklerini ve yeni sezona hazır gireceklerini söyledi. Aydoğan İstanbul Sinopspor camiasının arzuladığı hedeflere sezon sonunda ulaşacaklarına inançlarının tam olduğunu vurguladı. Takım, kamp çalışmalarını 10 Nisan tarihine kadar sürdürecek.

BAŞKAN ORHAN FUTBOLCULARA MORAL VERDİ
Kampı ziyaret eden İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı Başkan Rafet Orhan, futbolcular için özel olarak hazırlattığı baklavaları ikram etti

Teknik ekip ve futbolcularla toplantı yapan Başkan Rafet Orhan, 17-18 nisan 2021 tarihinde başlayacak olan 2020-2021 futbol sezonunun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yönetimi olarak sezon hedeflerinin Tff 3.lig olduğunu vurgulayan Başkan Orhan, "Hocanıza, tüm ekibe ve futbolcularımıza inanıyor, güveniyoruz. 17-18 Nisan 2021 tarihinde başlayacak olan bölgesel amatör liginde grubumuzda şampiyon olmak, oradan da bölge birinciliğinde de 9 takım arasında yer almak ve Tff 3.lige çıkmak hedefimiz. Hep birlikte bunu başaracağız" dedi. 

Editör: Vitrin Haber