Neşeli bir ortamda geçen antrenmanda futbolcuların hırsı ve istekli oluşu teknik heyeti sevindirdi. 

Çalışmalara günde 2 antrenmanla devam edilirken teknik direktör Hüseyin Aydoğan takımın çalışmasından memnun olduğunu söyledi. 

Kamp için tesislerini açan ve tüm imkanlarını seferber eden Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya'ya bir kez daha çok teşekkür eden Aydoğan, "Başkanımız Rafet Orhan ve yönetim kurulumuzla 'O Sene Bu Sene Hep Birlikte 3.Lige' diyerek çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

BAŞKAN ORHAN, KAMPI ZİYARET ETTİ
İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan takımın kamp yaptığı tesiste futbolcularla buluştu. Başkan Rafet Orhan bu yıl hedeflerinin 3. lig olduğunu ve takımın bu hedefe ulaşacağından emin olduklarını belirtti. 
Tesislerini İstanbul Sinopspor'a açan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya'ya kamp için teşekkür eden Başkan Rafet Orhan, Ayancık halkının takıma gösterdiği ilgi ve alakaya da teşekkür etti.

İSTANBUL SİNOP SPOR 2 - ATAKUM BELEDİYE SPOR 0
Bu arada Cuma günü oynanan hazırlık maçında BAL Ligi ekiplerinden Atakum Belediyespor'u misafir eden İstanbul Sinopspor, maçtan 2-0 galip ayrıldı. Ayancık Gazi Stadında oynanan maçta ilk yarı 0-0 berabere biterken, goller ikinci yarıda geldi. 
Kulüp Başkanı Rafet Orhan'ın da izlediği maç sırasında baştan sona üstün oynayan İstanbul Sinopspor futbolcuların hırsı ve kazanma isteği gözlerden kaçmadı. 

Tersanespor U19 takımı ile Gerze Stadında yapılan maçı İstanbul Sinop Spor 9-0 kazanmıştı. İstanbul Sinopspor böylece ikinci hazırlık maçını da kazanmış oldu.