İstanbul Sinopspor Teknik Direktör Oğuz Karakaya, Genel Kaptan Mehmet Sunay ile Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve Kafile Başkanı Barbaros Baltacı'nın nezaret ettiği takım, kamp sırasında Boyabat 1868 Spor ve Atakum Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. 

HEDEF BAL, ARDINDAN 3. LİG
Sinop 80. Yıl Semt Sahasında devam eden kampın oldukça verimli geçtiğini belirten takımın Kafile Başkanı Barbaros Baltacı, Sinop'ta çok güzel bir çalışma ortamı yakaladıklarını söyledi. 

Baltacı: "İstanbul Sinopspor olarak 10 günlük kampımızı Sinop'ta yapıyoruz. İstanbul Sinopspor Süper Amatör Kümede mücadele ediyor. Geçen yılı namağlup bitirdik. BAL Ligine yükselme maçlarında maalesef başarılı olamamıştık. Bu yıl da kampımızı Sinop'ta yapmayı uygun gördük. Bu gün üçüncü günümüz ve kampımız gayet güzel geçiyor. Sinop'ta çok güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Takımımızda eksiğimiz ve sakatımız yok. Kamp süreci içerisinde iki tane hazırlık maçı yapacağız. 8 Eylül tarihinde ilimizi BAL Liginde temsil eden Boyabat 1868 Spor ile hazırlık maçımız olacak. Sinoplu hemşehrimiz Samsun Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'ye buradan teşekkür ediyorum, destek oldular. Bugün netleşti; ayın 10'unda da Atakum Belediyespor Sinop'a gelecek ve burada Sinoplulara bir futbol ziyafeti yaşatacağız. Takımımızın gelen havası oldukça iyi. Memleketimizde olmaktan, İstanbul Sinopspor'u Sinoplularla buluşturmaktan mutluyuz. Bu takım bütün Sinopluların takımı. Bu sene BAL Ligine, önümüzdeki yıl da 3. lige takımımızı çıkartmak için güçlü bir takım oluşturduk. Hayırlısıyla başarılı olacağız" dedi. 

SİNOP'TAKİ SICAK ORTAMI TAKIM İÇERİSİNE YAYACAĞIZ
Tecrübeli Teknik Adam Oğuz Karakaya, kamp kapsamında eski ve yeni oyuncuları kaynaştırdıklarını dile getirdi. 

Karakaya: "Şu an 23 kişilik kadroyla çalışıyoruz. Ama İstanbul'da henüz izin alıp gelemeyen iki oyuncumuz daha var. Onlarda kısa süre içerisinde gelip kampa katılacaklar ve 25 kişilik bir kadro kuruyoruz. Eksik bölgelerimiz ve sakatımız yok. Yeni ve eski oyuncularımızı kaynaştırıyoruz. Zaten Sinop'ta kamp yapmamızın en büyük sebebi, eski ve yeni oyuncularımıza Sinop'u tanıtıp, Sinop'taki sıcak ortamı takım içerisine de yayıp, iyi bir aile ortamı oluşturmak ve başarı endeksli bir takım kurmaktı. İnşallah bunu kamp sonunda elde edeceğiz ve lig maçlarımızda çalışmalarımızın meyvelerini alacağız. Burada bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Sinop kampından oldukça memnunuz" diye konuştu. 

Takım Genel Kaptanı Mehmet Sunay ise. "Sinoplular bizlerden kopmasın, biz onların İstanbul'daki temsilcileriyiz. Bütün Sinop halkına bize gösterdikleri yakın ilgi ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


 

Editör: Vitrin Haber