Törene Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, 22.Dönem Sinop Milletvekili Cahit Can, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Spor yazarı Atilla Gökçe, Beşiktaş Eski Yöneticisi Televizyoncu Orhan Ertanhan, SİAD Eski başkanlarından Yusuf Özer, ASİDER Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Birol Yıldırım, SİAD Başkan Yardımcıları iş adamları Hüseyin Çakırbaş, Mehmet Ali Demir, Zafer Şen, İstanbul Sinop Spor Başkanvekili Şenol Ercan, Sinoplu sanatçılar Harbi Enver ve Erol Aydın katıldı. 

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay yaptığı konuşmada Sinoplu olarak İstanbul Sinop Spor’a başarılar diledi ve her zaman İstanbul Sinop Spor’u desteklediklerini kaydetti. 
Spor basınının duayen isim Atilla Gökçe de yaptığı konuşmada amatör kulüplere destek verilmesi gerektiğini belirterek İstanbul Sinop Spor yöneticilerine teşekkür ederek başarılar diledi. 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi yaptığı konuşmada amatör spor kulüplerine daha önce verilen desteklere yenilerini ekleyerek sürdüreceklerin belirterek sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. 
Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu’da yaptığı konuşmada organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade ederek İstanbul Sinop Spor’a başarılar diledi. Ellerinden gelen her türlü desteği spor kulüplerine vereceklerini belirten Kaymakam Turan Bedirhanoğlu sporun önemine vurgu yaptı.

HEDEF BU YIL BAL, SENEYE 3. LİG
Törende yapılan konuşmalarda İstanbul Sinop Spor’a destek mesajları verilirken törende konuşan İstanbul Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan yaptığı konuşmada İstanbul Sinop Spor’u bu yıl BAL ligine önümüzdeki yıl da 3. Lige çıkarmak için güçlü bir yönetim kurduklarını belirterek camia olarak başarılı olmak için hedefe kilitlendiklerini kaydetti. Özellikle yönetim kuruluna teşekkür eden başkan Orhan taşın altına elini koyarak Sinopluluk bilinciyle Spor kulübüne sahip çıkan destek olan yöneticilere teşekkür etti. 
Başkan Orhan “Bu güzel organizasyonun oluşmasını sağlayan kıymetli yönetim kurulu üyelerimize ve açılışımızda bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize tüm taraftarlarımıza ve konuklarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İstanbul Sinop Spor Genel Sekreteri Barbaros Baltacı’nın sunumu ile gerçekleşen açılışta misafirlere 57 numaralı ve isimlerinin yazıldığı forma atkı ve şapka hediye edilirken törenin sonunda tüm katılımcılara Sinop’un yöresel yiyeceği olan keşkek ikramında bulunuldu.

Editör: Vitrin Haber