BAL Liginde 7 Bölge 3.Grupta mücadele eden İstanbul Sinop Spor ligdeki iddialı tırmanışını sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Zeytinburnu Irmakspor’la karşılaşan İstanbul Sinop Spor, zorlu rakibini 4-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. 

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı’nda oynanan müsabakanın ilk dakikalarından itibaren rakibi üzerinde baskı kurmayı başaran İstanbul Sinop Spor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da aynı performansı sürdüren İstanbul Sinop Spor, peş peşe attığı gollerle müsabakayı 4-0 kazanarak sahadan galip olarak ayrıldı. 

Maçta Başkan Rafet Orhan, 22.Dönem Sinop Milletvekili Cahit Can, 25.Dönem Sinop Milletvekili ve MÜSİAD Sinop Başkanı Cengiz Tokmak, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, SİAD Genel Başkanvekili Özcan Göksu, SİAD Genel Sekreteri Ünal Demirbozan, SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Demir, Erdal Özcan, Kenan Tekin'in yanı sıra iş adamları Selami Öztürk, Arslan Çelik, Fehmi Öztürk Gazeteci Mevlüt Yüksel ve İstanbul Sinop Spor Başkan Yardımcıları Adil Yıldız, Hüseyin Demirkol, Mustafa Ulu, Raşit Şahin, Dr. Metin Arslan Genel Sekreter Yasin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Sinop Spor Kulüp Müdürü Özgür Karakurt ve Gurbetçiler 57 taraftar grubu hazır bulundu.

Maçtan sonra misarleri ile soyunma odasına inen Başkan Rafet Orhan başta İstanbul Sinop Spor Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan ile teknik ekibi ve futbolcuları tebrik ederek mutluluğunu paylaştı.

Ligin üçüncü haftası İstanbul Sinopspor kendi sahasında, Çayırovaspor ile karşı karşıya gelecek.


 

Editör: Vitrin Haber