İstanbul Sinopspor Kulübü ve Küçükçekmece Kızılay Şübe Başkanı Rafet Orhan’ın ofisinde gerçekleşen anlaşmaya Kulüp Başkanı Rafet Orhan, kulüp başkan yardımcısı ve SİAD Başkanı Turgay Öztürk, Genel Kaptan Mehmet Sunay, Genel Sekreter Barbaros Baltacı ve tecrübeli Teknik Direktörlük Hüseyin Aydoğan imza töreninde hazır bulundu.

İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan yaptığı açıklamada; tecrübeli teknik direktörün Sinopspor'u 3. lig hedefine ulaştıracağını söyledi. Rafet Orhan: "Öncelikle geçtiğimiz sezon hizmet eden Oğuz Karakaya ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu gün kendisini ispatlamış deneyimli, tecrübeli bizleri 3.lige taşıyacak Teknik Direktörlük Hüseyin Aydoğan hocamızla anlaşarak futbol takımızın başına getirdik kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun kendisinde hoş geldin diyorum. Başkanı Orhan, Geçtiğimiz yıl belirlediğimiz hedefi geçtik. Şimdi artık hedefimiz 3. lig. Biz İstanbul Sinopspor'un profesyonel ligde olmasını istiyoruz. Profesyonel ligde oynamamızın Küçükçekmece Belediyesi, camiamızın, iş adamlarımızın İstanbul Sinopspor’a katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tabi bu süreçte çok çalışmamız gerekiyor. BAL, bizim tutunacağımız lig değil, 'şu sırada bitirelim' gibi bir hedefimiz yok. Bizim BAL'dan direkt olarak 3. Lig'e çıkmamız gerekiyor. Ben bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bu takım, bu taraftar bunu hak ediyor. Bizler de hak ediyoruz" dedi.

2020-2021 Futbol sezonu için Bölgesel ligin yeni takımlarından olan İstanbul Sinopspor ile anlaşmaya varan tecrübeli teknik direktör Hüseyin Aydoğan ise, tek hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi. Aydoğan, “Taraftarın ve camianın beklentilerini biliyorum. Buraya şampiyonluk için geldim. Kimse merak etmesin, koyduğumuz hedef doğrultusunda mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

Teknik Direktörlük kariyerine ilk olarak Vefa spor ile başlayan Hüseyin Aydoğan 2020-2021 futbol sezonu için İstanbul Sinopspor kulübü ile anlaştı. Vefaspor'u daha önce 2007, 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013 sezonlarında Vefaspor'un başında sahaya çıkmış ve şampiyonluklar yaşamıştı. Bunun dışında Küçükpazarspor, Fatih Karagümrük, Sultanbeyli Belediye spor, Edirne spor, Feriköy spor ve son olarak Karadeniz Ereğli Belediye sporu çalıştırmıştı.

Hüseyin Aydoğan Fatih Karagümrük ve Sultanbeyli Belediyespor’la çalıştığı dönemlerde 3. Lige çıkma başarısını göstermişti.
 

Editör: Vitrin Haber