İl dışında ve izinli olanların dışında tam kadro olarak toplanan yönetim geçen yılın değerlendirmesinin yanı sıra önümüzdeki süreç ile ilgili yapılacak çalışmalarla ilgili olarak önemli kararlar aldı.

Başkan Rafet Orhan yaptığı konuşmada 25 Eylül 2019 yılında sezon açılışında O sene bu sene diyerek yola çıktıklarını ve bugün bu hedefi gerçekleştirmeye çok yakın olduklarını kaydederek inandık camia olarak kenetlendik ve artık başardık diye konuştu. Önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın yapılacağını belirten başkan Rafet Orha: "Yapılan görüşmeler ve edilen istihbaratlara göre kalan play of maçları oynanmayacak. Grubumuzu lider bitirdiğimiz için her türlü senaryoda İstanbul Sinop Sporumuza BAL ligi hayırlı olsun" dedi.

İstanbul Sinop Spor olarak BAL Ligi için hazırlıklara başladıklarını kaydeden Orhan, ligi şampiyon olarak tamamladıklarını hatırlatarak: "Son dakikada bir süpriz olmazsa play of maçları oynanmayacak ve İstanbul Sinop Spor BAL ligine çıkacak. Resmi açıklama gelir gelmez bir şampiyonluk gecesi yapacağız. Önümüzdeki sezon BAL Ligi için hazırlıklara başlayacağız" diye konuştu. 

42 yıllık kulüp tarihinde bugüne kadar emeği geçen başkanlara, yöneticilere, sporculara emekleri için teşekkür eden Başkan Rafet Orhan, kulüp tarihinde ilk kez BAL ligine çıkarak bir ilke imza atacaklarını kaydetti. Orhan: "Göreve geldiğimizde 2 yıl içinde bu takımı 3.Lige çıkarmak söz verdiklerini kaydeden Başkan Orhan, ilk yıl BAL Ligine çıkarak bu hedefin ilk ayağını gerçekleştirmeye çok yaklaştıklarını belirtti. Sözümüzdeyiz bu takımı 3. Lige çıkaracağız İStanbul Sinop Spor'un adını en yükseğe çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

"Bu takım tüm Sinopluların takımı" diyen Başkan Rafet Orhan, İstanbul'u, Ankara'sı, Almanya'sı, Sinop'u, İzmir'i, İzmit'i ile herkesin bu takıma sahip çıktığını ve bu sene kenetlenerek şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti.

Önümüzdeki yılın planlamalarına başlanması ve kulübün kurumsal anlamda gelirlerinin artırılması ve yeni sezon ile ilgili olarak planlamalara başlanması konusunda toplantıda görüş birliğine varılırken, sezonun resmi olarak tescil açıklaması yapılır yapılmaz, İstanbul Sinop Spor Birlik Beraberlik ve Dayanışma organizasyonu yapılması kararlaştırıldı.

Toplantıda yönetim kurulu üyeleri de konular hakkında görüş ve düşüncelerini ifade etti. Kararların oy birliği ile alınması yönetimin birlik beraberlik içinde olduğunun en güzel göstergesi oldu.

Editör: Vitrin Haber