O sene bu sene hep birlikte BAL Ligine parolası ile Başkan Rafet Orhan ve yönetim kurulu ile yola çıkan İstanbul Sinop Spor Şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. 

İstanbul Süper Amatör Küme 3. grupta mücadele eden İstanbul Sinop Spor bitime 4 hafta kala 3. Sırada bulunan Çapa Spor'u kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş stadında hınca hınç dolu tribünler önünde oynana maça hızlı başlayan İstanbul Sinop Spor 8. Dakikada Volkan'ın kafa vuruşu ile öne geçerken 37. Dakikada penaltı golüne engel olamadı ve ilk yarıyı 1-1 beraberlikle tamamladı.

2. Yarıda tam bir sinir harbi şeklinde geçen maçta hakem İstanbul Sinop Spor'un net iki penaltısını vermezken takdir haklarını da Çapa Spor'dan yana kullanınca maç gergin bir hal aldı.

Maçın 75. Dakikasında oyuna ikinci yarıda giren İstanbul Sinop Spor'un yeni transferi Tolga net bir vuruşla takımımızı 2-1 öne geçirdi ve maç bu skorla bitti. Maçta Gurbetçiler 57 taraftar grubumuz 90 dakika susmadan takımımızı desteklerken Stadı dolduran İstanbul Sinop Spor sevdalıları müthiş bir ambians yaşattı.

Maçta Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, SİAD Başkanı ve İstanbul Sinop Spor Başkan Yardımcısı Mukadder Yıldırım, İstanbul Sinop Spor Başkanvekili Şenol Ercan, Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Raşit Şahin, Genel Sekreter Barbaros Baltacı, Alt yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Metin Arslan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yasin Şahin, Hüseyin Demirkol, Şenol Özdemir, Mustafa Ulu, SİAD Başkan Yardımcısı Adem Öztürk, Eski başkanlarımız Ramazan Ulu, Kerim Balgün ve sivil toplum örgütlerimizin kıymetli temsilcileri de takımı yalnız bırakmadı.

Maç öncesi İstanbul Sinop Spor'a başarılar dileyen başkan ve yönetim kurulu üyeleri maç ardından soyunma odasına inerek futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. Cevizli Anadolu Spor haftayı galibiyetle kapatırken İstanbul Sinop Spor 1 puanlık farkı korumuş ve haftaya 2 puan geride 3. sırada giren Çapa Spor'a karşı kazanarak puan farkını 5'e çıkarmış oldu.

Editör: Vitrin Haber