Gerze Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü Hüseyin İmamoğlu, spor gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Pandeminin bütün alt yapıları durdurduğunu belirten İmamoğlu, 2020 yılının spor adına büyük bir duraklama yılı olduğunu söyledi. Hüseyin İmamoğlu açıklamasında şunları söyledi: "2019-2020  futbol sezonunda dünya futbolunda altyapılarda da çok  büyük sıkıntılar yasandı. Yaklaşık bir yıldır devam eden pandemi süreci bütün altyapıları durdurdu. Gençlerimiz evlerinden çıkamaz oldu. Belli sürelerde verilen izinlerle de ancak kendilerine zaman ayırdılar. Sporun özelliklede futbol adına 2020 yılı duraklama sezonu oldu.

Bizler Gerze Belediyespor için sürekli çalışmaktayız. Gençlerimizle ilgili projelerimiz devam ediyor. Pandeminin bitmesiyle inşallah gençlerimiz sahalara dönecekler. Önemli olan gençlerimizin sağlığı önceliğimiz" dedi. 

Hedeflerinin büyük olduğunu kaydeden Gerze Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü Hüseyin İmamoğlu, "Altyapımız çok kuvvetli. Seneye Türkiye Şampiyonalarına gideceğiz inşallah. Güzel derecelerle döneceğiz. Buradan gençlere bulundukları kısıtlı imkanlarda idmanlarına devam etmelerini istiyorum" diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber