Sinop İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş, dün Samsun'da başlayan 6.Para Taekwondo Dünya Şampiyonası'nın açılış seremonisine katıldı. 

Dünya Taekwondo Federasyonu’nun düzenlediği ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen 6.Para Taekwondo Dünya Şampiyonası ve Grand Prix Müsabakası 18-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Samsun Tekkeköy ilçesi yeni Yaşar Doğu Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 
50 ülkeden 236 sporcu ve 207 idareci ile antrenörün katıldığı müsabakalarda ülkemizi 19 sporcu temsil edecek.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Metin Şahin’in davetlisi olarak Samsun'a giden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş ile Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz müsabakaların açılış seremonisine katıldı. 
Sinop İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından şampiyona hakkında yapılan bilgilendirme açıklamasında; "Bu Taekwondo şöleni http://www.turkiyetaekwondofed.gov.tr/ adresinden canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca yarı final ve final müsabakaları TRT HD kanalı tarafından da televizyondan canlı olarak izlenebilecektir. 18-19 Eylül tarihlerinde saat:16.30’da 20 Eylül günü ise saat 15.00’da TRT HD kanalından yayınlanacaktır" denildi. 


Editör: Vitrin Haber