Türk-Belarus ortaklığında kurulan, Sinop ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan POLESİE TR Sinop Oyuncak Fabrikası, Sinop sporuna da önemli katkılar sunuyor. Firma, ikinci lig takımlarından Sinop Gençlerbirliği Spor Kulübüne sponsor oldu. POLESİE TR ile protokol imzalayan takım, sezon boyunca Polesie Gençlerbirliği adıyla maçlara çıkacak. 

İMZALAR ATILDI
Fabrikada düzenlenen törende, Firmanın Türkiye Genel Müdürü ve Ortağı Yener Dinçkurt ile Sinop Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Rasim Ruhi Gökmenoğlu protokole imza attı.

AMACIMIZ HEM KENTİMİZE HEM GENÇLERİMİZE KATKI SUNMAK
Sinop'a sağlayabilecekleri en küçük faydanın dahi kendilerine büyük mutluluk vereceğini belirten Yener Dinçkurt, takıma başarılar diledi. Yener Dinçkurt, "Amacımız hem kente, hem de gençlere bir şeyler verebilmek ve bir şeyler katabilmek. Sinop hepimizin kenti. Dolayısıyla da bu noktada sağlayabileceğimiz en küçük fayda bizleri mutlu eder. Elimizden geldiğince tüm desteği vermeye hazırız. Polesie oyuncak artık Türkiye genelinde Sinop'un markası haline geldi. Önümüzdeki günlerde televizyon reklamlarıyla şehrimizi daha da ön planda tutacağız. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.   

HEDEFİMİZ 1. LİG
Hedeflerinin birinci lig olduğunu belirten Kulüp Başkanı Rasim Ruhi Gökmenoğlu ise; "Biz ikinci lig erkek hentbol takımıyız. Bundan böyle takımımız anlaşmamız süresince Polesie Gençlerbirliği adıyla anılacak. İlk görüşmemizden beri çok güzel bir enerji yakaladık. Bu işbirliğinin çok uzun yıllar devam etmesini umuyoruz. Hedefimiz birinci lig, hatta süper lig düşünüyoruz. Polesie ile birlikte Sinop'umuzu çok iyi yerlerde temsil edeceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.
İmza töreninde POLESİE TR Türkiye Yatırım Danışmanı Taner Dinçkurt ve Takım Antrenörü Fuat Özyürük'de hazır bulundu.


 

Editör: Vitrin Haber