Spor Toto Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sinopspor’un Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak, bu hafta sonu oynanacak Turhalspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. BAL Ligi 4 grubun lider takımı Ftasa Belediyespor ile aralarında 4 puan olduğunu hatırlatan deneyimli teknik direktör, hafta sonu deplasmanda oynanacak Turhalspor maçından galip gelerek aradaki puan farkını kapatmak istediklerini söyledi.

Akbayrak; “Ladik Belediyespor maçında ilk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Fakat ikinci yarıda bireysel hatalar ile ve zaman zaman oyunun belirli bölümlerinde oyundan düştük. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Yaklaşık 3 haftalık zaman diliminde bambaşka bir Sinopspor izlettireceğiz. O zaman dilimine kadar kayıpsız geçmek istiyoruz. Lider ile aramızda 4 puan fark var. Bu ligde her şey olabilir. Hafta sonu deplasmanda oynanacak Turhalspor maçından galip ayrılmak istiyoruz” dedi.

SPORCULARIMA GÜVENİYORUM
Deplasmanda ikinci galibiyetlerini almak istediklerinin altını çizen Sinopspor Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak, sporcularına güveninin tam olduğunu söyledi. Akbayrak; “Disiplin konusunda daha derli ve toplu oynamak zorundayız. Bizler futbol oynamayı isteyen, arzulayan bir takımız, o yüzden sahaya çıkıyoruz. Ladik Belediyesporun ilk yarısında görüldüğü üzere pas yapan bir takımız. Turhalspor deplasmanı bizim için çıkış haftasıdır. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Sakat oyuncumuzda antrenmanlara çıkmaya başladı. Hafta sonu Turhal deplasmanında oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu.
 
Editör: Vitrin Haber