Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 2018 yılı Dernekler Toplantısı düzenlendi. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Ali Koç başkanlığındaki yeni yönetim ilk kez, derneklerle buluştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin, Esra Nazlı Ercan, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, Kulübün tüm departman sorumluları ile yurt içinden 94 dernek başkanı ve sorumlu yöneticilerinin katıldığı toplantıda derneklerin işleyişi, yaptıkları çalışmalar ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya katılım sağlayan Sinop Fenerbahçeliler Derneği ile Ayancık Fenerbahçeliler Derneği burada Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu ile bir araya gelme fırsatı yakaladı. 
Toplantı sonunda Sinop Dernek Başkanı Ertan Gümüş Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a sürpriz yaparak 2008 yılında ve 2018 yılında çekildikleri 10 yıl önce 10 yıl sonra fotoğrafını vererek güzel bir anı paylaştı. Ayrıca Başkan Koç’a Sinop’a özgü bir kotra da hediye eden Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’u Sinop’a davet etti.


 
Editör: Vitrin Haber