Avrupa Olimpiyat Komitesi (EOC) tarafından her iki yılda bir düzenlenen, gelecekte Olimpiyat Oyunlarında yarışma potansiyeli bulunan sporcuların katıldığı ve 2017’de 14. kez gerçekleşecek olan Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’ne (EYOF), Gerzeli Milli Voleybolcu Ali Deniz Yılmaz'da katılacak.

Milli Takımla birlikte 23 – 29 Temmuz 2017 tarihleri arasında Macaristan’ın Györ kentinde yapılacak olan Olimpik Yaz Festivaline katılacağını söyleyen Ali Deniz Yılmaz, ''Geçtiğimiz aylarda yapılan Avrupa Şampiyonasından üçüncülük alarak başarıyla döndük. Temmuz ayı sonunda Macaristan'da yapılacak olan Olimpik Yaz Festivaline hazırlanıyoruz. Ağustos ayında da  Bahreyn'de yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacağız. Mili Takım olarak ülkemize başarılarla dönmek birinci önceliğimiz. Bu süreçte sporsever halkımızın desteklerini bekliyoruz'' dedi.
Yılmaz, spor yaşamında ki başarılarında emeği olan beden eğitimi öğretmenleri Hüseyin Ümit Yılmaz ve Murat Olgunsoy'a verdikleri desteklerden dolayı ayrıca teşekkür etti. 
gerzeninsesi.com
 
Editör: Vitrin Haber