Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 02-14 Şubat 2017 tarihlerinde Antalya’da 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (TURKISHOPEN) yapılacak. 

Turnuvada Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı taekwondo antrenörlüğü yapan Yücel Altun, Türk Milli Takımı adına ülkemizi temsil etmek üzere milli takıma davet edildi.
Gerçekleştirilecek turnuva hakkında bilgi veren Yücel Altun, Uluslararası Şampiyonada ülkemizi temsil etmek üzere Antalya’da Milli Takım’a katılacağını söyledi. Altun, 18-30 yaş büyük erkek kategorilerinde ülkemizi temsil edecek.
Gerzeli başarılı Taekwondocu Yücel Altun, ''İlçemizde, Taekwondo'nun yeterli desteği görmemesine rağmen imkanlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Spora ve sporcuya ne kadar fazla destek olursa o kadar fazla başarı gelir'' açıklamasında bulunarak çalışmalarına destek veren Gençlik Hizmetleri Spor İl ve İlçe Müdürlüklerine, Taekwondo İl Temsilcisi Şaban Değermenci'ye, Gerze İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gerze Belediyesi'ne teşekkür ettiğini ifade etti.

gerzeninsesi.com
 
Editör: Vitrin Haber