Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen genel kurul toplantısı sonrasında Türkiye Bilardo Federasyon başkanlığına seçilen Sinoplu Eczacı Ersan Ercan Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

Türkiye Bilardo Federasyonu 1.Olağanüstü Genel Kurulunda 72 oyla federasyon başkanlığına seçilen  Sinoplu eczacı ve spor adamı Ersan Ercan beraberindeki Türkiye Bilardo Federasyonu yönetim kurulu üyesi Nurettin Karabulut ile Vali Köşger'i ziyaret etti. Türkiye Bilardo Federasyon Başkanı Ersan Ercan Vali Köşger’e federasyon olarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yavuz Selim Köşger Ercan’ı tebrik etti. Bilardo sporunda Sinop'un gerek yurt içinde gerekse yurt dışında büyük başarılar kazandığını ifade eden Köşger, bu başarıların yanında İlimizden bir federasyon başkanı seçilmesinin de gurur verici olduğunu belirtti. Vali Köşger, Türkiye Bilardo Federasyon Başkanlığına seçilen Ersan Ercan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Editör: Vitrin Haber