Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Türkiye’de yedi ilde uygulamaya konulan Futbol Köyü Projesi Sinop’ta start aldı.

İdari ve Teknik Koordinatör Osman Üstünel, “Sinop’ta  üçüncü kez düzenlenen Futbol Köyü Projesi’ne 25 ilden 80 yetenekli çocuk katılıyor”dedi. 


Türkiye Futbol Federasyonu Sinop’ta üçüncü kez Futbol Köyü Projesi başlattı. Futbol Köyü Projesi Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi tesislerinde başladı. 10 Temmuz 2012 tarihine kadar sürecek olan Futbol Köyü Projesi kapsamında 80 çocuk futbol eğitimin yanı sıra çeşitli etkinliklere tabi tutulacak. 
 
Sinop’ta TFF tarafından ikincisi düzenlenen Futbol Köyü Projesinde Ankara’dan Çorum’a toplam 25 ilden 2000 doğumlu 80 sporcu katılıyor. TFF Bölge Antrenörü ve projenin İdari ve Teknik Koordinatörü Osman Üstünel, kampta 80 yetenekli çocuğun 8 antrenör nezaretinde Futbol Eğitimi aldığını söyledi. Türkiye’de Sinop’un yanı sıra Erzurum, Nevşehir, Gümüşhane, Isparta, Kocaeli ve Sakarya’da başlatılan Futbol Köyü Projesine büyük önem verdiklerini ifade eden Üstünel, futbol eğitim çalışmalarının uygulamalı bölümünü ise Sinop Şehir Stadı’nda yaptıklarını vurguladı. Projenin Türk futbolu adına çok önemli bir kilometre taşı olacağını ve yıllar boyu süreceğini belirten Osman Üstünel, böyle bir projeyi uygulayan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Coşkun, “Bize kapılarını açan Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e de teşekkür ediyoruz” dedi.

FUTBOL KÖYÜ İLE GELECEĞE HAZIRLANIYORLAR

Osman Üstünel, 2000 doğumlu 80 çocuğun futbol eğitimi aldığını ve geleceğe hazırlandıklarını belirterek, çalışmaların çok iyi geçtiğini kaydetti. TFF Futbol Köyü Teknik ve İdari Koordinatörü Osman Üstünel, proje kapsamında 1 doktor, iki psikolog ve bir de rehber eğitimcisinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Vitrin Haber