İş adamı ve siyasetçi Hüseyin Yüksek organizasyonunda, Sinop 1.Amatör küme de mücadele eden Gerze Belediyespor Kulübü'ne destek amaçlı düzenlenen gece, siyaset, bürokrasi, STK ve iş dünyasının bir çok önemli ismini bir araya getirdi.  

Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Demokrasi Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek’in ev sahipliğinde Geruz Otel'de gerçekleştirilen programa;  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi ve Kızılay İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım, Samsun'un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinoplu İlahiyatçı Sosyolog Erol Erdoğan, Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, Kızılay İstanbul İl Başkan Vekili Vahdet Erdoğan, Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İş adamı ve siyasetçilerden Fahri Alkan ve Kazım Taşkan, Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, kurum amirleri, medya mensupları, STK temsilcileri, iş adamları, sporcular ile çok sayıda davetli katıldı. 

Gerze Belediyespor Kulübü Başkanı Uğur Sağır'ın açılış konuşmasıyla başlayan programda ilk olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı davetlilere hitap etti. Programı organize eden Rexon İnşaat Yönetim 

Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek’e ve Gerze Belediye Spor Yönetimine şükranlarını sunan Belovacıklı, Bakan Binali Yıldırım’ın nezdinde kardeşi İlhami Yıldırım'a da teşekkür etti. Ulaşım noktasında yapılan yatırımları önemsediklerini belirten Belovacıklı; "Biz turizm kenti olmamıza katkısı olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı seviyoruz" dedi. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım konuşmasında, Sinop'a karşı ilgi ve sevgisinden bahsederek, bundan sonra da Gerze'nin fahri tanıtım elçisi olacağını dile getirdi. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı İstanbul’dan tanıdığını kaydeden Yıldırım, Hüseyin Yüksek'e de teşekkür etti. Yıldırım; "Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek’in kulübe desteklerinin devam etmesini temenni eder bizleri böyle bir gecede buluşturduğu için teşekkür ederim” diye konuştu.

Sinoplu Eğitimci ve Sosyolog Erol Erdoğan’da konuşmasında sporun önemine değindi. "Benim gibi kilolu birinin spordan bahsetmesi biraz garip olacak" diyerek esprili olarak konuşmasına başlayan Erdoğan, sporun insan yaşamındaki önemine değindi. 

Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Demokrasi Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek ise konuşmasında tüm katılımcılara davete icabetlerinden dolayı teşekkür etti. Hüseyin Yüksek; "Bende geçmişte spor faaliyetlerinde bulundum ve spora önemi bu yüzden arz ediyorum, ciddiye alıyorum. Bu anlamda Gerze Belediyesini ve Gerze Belediye Spor Kulübünü başarılı buluyorum. Bu ilçenin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum ve kulübe destek veriyorum. Sayın Belediye Başkanı Osman Belovacıklı bundan 7 – 8  ay önce 'dostluk kardeşlik adına Gerze Belediyespor Kulübüne yardımcı ol sende bu memleketin evladısın' dedi. Osman Başkanı bir ağabeyim olarak çok severim ve benimde meslek büyüğümdür. Bende kendilerini kırmadım çünkü oda gençliğe çok önem veriyor. Bu anlamda bana sizlere bir destek yapma fırsatı verdi ve bundan çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 

Gecede ayrıca Kızılay İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım ve Hüseyin Yüksek, kulübe para bağışında bulundu. 

Programda duygularını aktaran Gerze Belediyespor Kulübü Başkanı Uğur Sağır, Hüseyin Yüksek'e teşekkür ederek;  "Gerzemizin sizin gibi ağabeylere ihtiyacı var. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum”  diyerek şükranlarını iletti.

Konuşmaların ardından Gerze Beledispor'a katkıda bulunan bazı davetlilere, üzerilerinde isimlerinin yazıldığı kulüp forması hediye edildi. 


Program gecenin geç saatlerine kadar süren çay sohbetiyle evam etti.
Editör: Vitrin Haber