Dernek lokalinde gerçekleştirilen genel kurula 57 üye katıldı. Genel kurul sonrası Ertan Gümüş başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer alıyor; "Turgut Konukcu, Serkan Yağcı, Serkan Şahin, Aykut Gülhan, Adem Gökmen ve Ayhan Kaya"

Genel kurul sonrası tüm üyelere teşekkür eden Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş, “Dernek çalışmaları gönül işidir, bizlerde yönetim kurulu ve dernek üyeleri arkadaşlarımızla birlikte gönül birliği yaparak Sinop Fenerbahçeliler Derneği adına spor faaliyetleri dışında birçok etkinlikler yaptık. Gelecek sezonda ilk hedefimiz Sinop Atatürk Devlet Hastanesin’de iç donanımını düzenlemiş olduğumuz ‘kemoterapi odası’nın açılışını yapmak ve daha önce de  ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz ağız-diş taramasını önümüzdeki sezon tekrar yapmak. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulubü’nün başlatmış olduğu ‘Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor’ adlı kampanyaya destek olarak kan bağışı kampanyası düzenleyeceğiz” dedi. 

Gümüş ayrıca; plastik kapak kampanyalarının devam ettiğini şu ana kadar bin 500 kilogram kapak toplayarak 7 tane özürlü aracı dağıttıklarını belirterek, ellerine yaklaşık bin 300 kilogram kapak daha olduğunu kaydetti. Ertan Gümüş, ellerinde ki kapakları da yollayarak 5 adet özürlü aracı alıp ihtiyaç sahiplerine vereceklerini sözlerine ekledi.





Editör: Vitrin Haber