Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığının 4.Mali Genel Kurulu ve 4.Olağan Genel Kurulu Ankara Hilton Garden In Hotelde yapıldı. Türkiye Bilardo Federasyonu 4. Mali ve Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olarak girdiği seçimlerde Ersan Ercan yeniden başkanlığa seçildi.

200 delegeden seçime 119 kişi katıldığı 5 oyun geçersiz olduğu genel kurulda delegenin 114 oyunu alan Ersan Ercan başkanlığındaki yönetim kurulunda Cumabey Germi, Ümit Özkul, Nurettin Karakurt, Burhanettin Metin Atıcı, Ramazan Arslan, Murat Tüzül, Yağmur Arslan, Zeki Çakal, Bülent Zent, Volkan Sarıhan, Abdulkadir Şener, Gökhan Yücel, Hayati Kırcı ve İsmail Alemdar yer aldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan başkan Ersan Ercan, tesis açısından çok büyük bir atılım yaptıklarını belirterek delegelere şu açıklamayı yaptı: 'Bursa Belediyesi ile yaptığımız protokol ile tesisimizin çalışmalarına başladık. Zor dönemlerden geçtik. Yeni dönemde yükümüz çok ağır ve bunun camia olarak bilincindeyiz. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin hepsini gerçekleştirdik. Bazı küçük şeyleri de inşallah yeni dönemde yerine getireceğiz. Sporcularımız 23 yıldır kupa alarak ödüllendiriliyordu. Bizim dönemimizde inşallah ekonomik olarak ödüllendireceğiz. İnşallah yeni dönem Türk bilardosu açısından çok iyi geçecek. Olimpik branş olmayı çok istiyoruz. İnşallah 2024 olimpiyatları için uluslararası federasyonla çalışmaları başlatacağız. Bize güvenen ve bize yeniden çalışma olanağı sunan tüm delegelerimize ve camiaya çok teşekkür ediyorum.' 
Editör: Vitrin Haber