Türkiye Erkekler Hentbol 1. Lig A Klasmanda ilimizi temsil eden takımımız Sinop Eğitim Spor Kulübü Hentbol takımı, Yıldız Teknik Üniversitesini 32-29 yenerek ligde 7. sıraya yükseldi.

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasman 12.Hafta müsabakaları oynanan maçlar ile tamamlandı. Ligde ilimizi başarılı bir şekilde temsil eden Sinop Eğitim Spor Kulübü Hentbol takımı zorlu İstanbul deplasmanından galibiyetle ayrıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Sinop Eğitim Spor Hentbol takımı Yıldız Teknik Üniversitesini 32-29 yenerek ligde 7. sıraya yükseldi.

Eğitim Spor Hentbol takımının başarılı bir yükseliş izlediğini ve son oynanan zorlu İstanbul deplasmanından alınan galibiyetin bu başarıyı perçinlediğini söyleyen Sinop Eğitim Spor Kulübü Başkanı Cengiz Tokmak; “Tüm oyuncularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Başarılı bir performans gösteren takımımız peş peşe dördüncü galibiyetin aldı. Takımımızın bu yükselişinin devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.

Editör: Vitrin Haber