Sinop, Samsun, Amasya, Çorum ve Ordu illerinde düzenlenen Çalık YEDAŞ Futbol Ligi’nin ardından sıra geldi Şampiyonlar Ligi’ne. 10 takımın katılacağı Çalık YEDAŞ Şampiyonlar Ligi, deplasmanlı olarak her ilde oynanacak.

Sinop, Samsun, Amasya, Çorum ve Ordu illerinde ekip ruhunu oluşturmak, sağlıklı çalışanlar ve kaliteli yaşama katkı vermek amacıyla Çalık YEDAŞ Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği Çalık YEDAŞ Futbol Ligi’nde futbol heyecanı iller arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi ile kaldığı yerden devam edecek. Samsun, Amasya, Ordu, Sinop ve Çorum illerinde muhteşem bir görsel şölene ve futbol heyecanına sahne olan Çalık YEDAŞ Futbol Ligi’nin 2. aşaması olan Şampiyonlar Ligi, 27 Şubat 2013 Pazar günü Çorum’da başlayacak.

Çalık Yedaş Şampiyonlar Ligi’ne Katılacak Takımlar Belli Oldu

Çalık YEDAŞ Şampiyonlar Ligi’ne İl şampiyonlarıyla birlikte en çok takım olarak katılımın sağlandığı Samsun’dan 4 takım, Çorum ve Sinop’tan 2 takım, Ordu ve Amasya’dan da 1’er takımın katılımıyla gerçekleşecek.Çalık YEDAŞ Şampiyonlar Ligi’nde Samsun’dan Karel Tesis, Yıldız Kesme, Çarşamba Zeki-İş ve Yüksek Gerilim takımları, Sinop’tan Sinop İl Koordinatörlüğü ve Boyabat İşletme Şefliği takımları, Çorum’dan Körfezimspor ve Hattutaşspor takımları, Ordu’dan Çalık Orduspor ve Amasya’dan da Körfezimgücü takımları yer alacak. 5’er takımdan A Grubu ve B Grubu şeklinde oluşan Çalık YEDAŞ Şampiyonlar Ligi, 5 ilde de deplasmanlı olarak her hafta Pazar günü oynanacak. Şampiyonlar Ligi maçları, Çorum’da başlayacak, Amasya, Ordu, Sinop ve Samsun’da devam edecek. Final maçları ise Samsun’da oynanacak. Turnuva sonunda gol krallığı, altın eldiven ve şampiyon olan takımlara kupa ve çeşitli hediyeler verilecek.

Çalık Yedaş Futbol Ligi Alışanların Ortak Noktası

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Şirket içi dayanışma oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişim ve çalışanların motivasyonunu desteklemek, sporun oluşturacağı duygu paylaşımı ve rekabet ortamıyla birlikte, sağlıklı ve kaliteli yaşam için spor yapmayı teşvik etmek amacıyla yola çıktığımız Çalık YEDAŞ Futbol Ligi oldukça büyük ilgi gördü ve 5 ilin şirket çalışanlarıyla tüm paydaşlarımız, bu turnuva sayesinde tanışmış, kaynaşmışoldu" dedi.Türkoğlu, sürdürülebilir ve paylaşımcı bir yapıda hareket ettiklerini söyleyerek, " 5 ilimizde de düzenlediğimiz Çalık YEDAŞ Futbol Ligi de bu anlamda paydaşlarımızın kaynaşması, birlikteliğin, dostluğun göstergesi olmuştur. Türkiye'de elektrik dağıtım liderliği rolünü üstlendiğimiz gibi, 'Enerjimizi Sizden Alıyoruz' sloganıyla çıktığımız bu turnuva da, sektörde olduğumuz gibi, sahada da mükemmel ve dinamik olduğumuzu göstermiş bulunuyoruz. Çok çekişmeli, centilmenliğin ön planda olduğu birbirinden güzel maçlar izledik ve tüm illerde şampiyon olan takımlara kupayı sahibine teslim ettik. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum" dedi.

Çalık YEDAŞ Futbol Ligi’nin ardından Şampiyonlar Ligi’ne başlayacak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirten Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, “Daha bitmedi. Futbol şöleni kaldığı yerden devam ediyor. Şimdi şampiyonlar kozlarını paylaşacak. Hepimizi keyifli maçlar bekliyor” diye konuştu.



Editör: Vitrin Haber