Tekvandocu Bekir Akgöz, Türkiye Taekwondo Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve 10 Ocak'ta Ankara İsmet Iraz Spor Salonu'nda gerçekleşecek Para Taekwondo Şampiyonası seçmelerine katılacak.

Alagöz, şubat ayında Antalya'da gerçekleştirilecek Dünya Para Taekwondo Şampiyonası'nda milli takım adına yarışabilmek için mücadele verecek.

Boyabat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Usta, şampiyonada ilçelerinden Bekir Akgöz'ün P20 kategorisinde taekwondo poomse alanında yarışacağını söyledi.

Antrenör Barış Tosun nezaretinde şampiyonaya katılacak Akgöz'ün şampiyona için yaklaşık bir yıldır hazırlık yaptığını belirten Usta, "İnşallah Boyabatlı sporseverlere müjdeli bir haber vereceğiz. Taekwondo altyapımız sağlam şekilde gelişimlerine devam ediyor. Türk tekvandosuna hizmet etmek ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen kaymakamımız Fatih Aksoy, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı ve ilçe müdürümüz Faruk Erdem'e teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Vitrin Haber