Sinop'u iki yıldır Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Boyabat 1868 Spor'un olağanüstü kongresi Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde büyük bir katılımla gerçekleşti. 

Divan Başkanlığına Bilal Şimşirgil'in yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kulüp Başkanı Vahdet Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla devam eden genel kurulda bugüne kadar A takımda ve altyapıda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Erdoğan, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmenin en iyi yolunun 'spor' olduğunu söyledi. 

HEDEFİMİZ 3. LİG
Vahdet Erdoğan: "Boyabatlı gençlerimizin daha güzel yarınlara kavuşması için elimizden geleni yapıyor, bunun içinde altyapıdaki sporcularımıza ayrı bir önem veriyoruz. 

Boyabat 1868 Spor'u daha ileri taşımak için her şeyi yaptık ve bundan sonra da yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
 
Sinop'u ve Boyabat'ı en üst seviyede, büyük hedeflerle zirveye taşıma amacında olacağız. Hedefimiz 3.lig ve üst ligler bunu da hep beraber birlikte başaracağız.

Son olarak Kulübümüzün kurulmasından bugüne kadar emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

ŞEHRİMİZDE BİR ÇOK PROJE ÜRETİYORUZ
Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ie konuşmasında; "Boyabat'ın gelişmesi için nitelikli parametreler herkesin birlikte olması, şehrin sevilmesi bu şehri güzel yapar, Şehir güzelse insanı da güzeldir.
Bir şehrin gelişiminde sporla kültürle turizmle bütün her yönüyle ön plana çıkması lazım bu paydalar yükseldikçe şehirde yükselir bizlerde bunun için şehrimiz de bir çok projeler de üretmeye çalışıyoruz. Kulüp Başkanımız Vahdet Erdoğan'ın nezdinde Boyabat 1868 Spor'a emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sonuna kadar Boyabat 1868 Spor'un yanındayım" diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından yapılan seçimlerde mevcut başkan Vahdet Erdoğan güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. Vahdet Erdoğan başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Murat Uçar, 

Akif Ersoy, Yusuf Savaş, Vedat Akbaş, Hüseyin Kalay,  Mustafa Halil İbrahim Osmanoğlu, Enes Çakır, Haydar Battal, Nuh Kurt, Hülya Taşçı, Nurcan Yaman, Necla Mor,  Bilal Şimşirgil, Erdal Sarı, 
Şaban Erol, Fatih Sözcü, Hayrettin Tavalıoğlu, Taylan Zeytunlü, Mehmet İmamoğlu, Serdar Kabakçı, Ceyhun Çetin, Nazım Demiray, Bayram Demiray, Kadir Çeltikçi, Kadir Kuşçu, Engin Aydın, Kerim Yayla, Buğra Özdilek, Şükrü Gür.

Yönetim Yedek: Cevdet Elmacı, Uğur Gökgöz, Abdulselam Zurel, İlker Kara, Nurettin Tavalıoğlu, Oğuz Aldemir, Ahmet Cıstık, Ramazan Göl, Erdoğan Uslu, Mehmet Akif Ersoy, Adem Erdoğan, Murat Erhan, Fatih Mehmet Erdoğan, Umut Bağcı, Asım Erdoğan.

Denetleme Asıl: Sami Tandoğan, Yılmaz Sezgin, Menderes Demirci, Zeki Çakır.

Denetleme Yedek: Oğuz Can Yücel, Nazım Temizkan, Mazlum Bozkurt, Emin Erdoğan.

Sinop A.S.K.F. Delegeleri

Asıl: Ali Koca, Bayram Demiray, Hayrettin Tavalıoğlu, 

Yedek: Murat Erkan, Mehmet Akif Ersoy, Cevdet Elmacı

Editör: Vitrin Haber