Takım 2019-2020 sezonu öncesinde lige Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçıyla başlayacak. 

Vitrinhaber'e değerlendirmelerde bulunan Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Ali Koca, sezonun şimdiden hayırlı olmasını dileyerek tüm takımlara başarılar diledi. Ali Koca: "Boyabat 1868 Spor Kulübümüz yaklaşık bir buçuk aydır BAL Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını şehrimizde sürdürüyor.

2019-2020 sezonu öncesinde lige Ziraat Türkiye Kupası maçıyla başlayacağız. Rakibimiz 1074 Çankırı Spor geçmişi başarılarla anılan saygı duyulacak bir spor kulübüdür.

 Bizler teknik heyetimize,taraftarlarımıza ve takımımıza güveniyor, başarılı olacaklarına  inanıyoruz. Perşembe günü oynayacağımız müsabakanın Fair-Play çerçevesinde geçmesi ve  hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını umuyoruz.

 Ayrıca Yeni sezonda lige de renk katacağımıza ve ilk kez BAL liginde mücadele edecek olmanın heyecanını ve gururunu da tabi ki ayrıca yaşıyoruz. 

Yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla inandık ve kuruluşumuzun ilk senesinde şampiyon olup BAL Ligine katılma başarısını elde ettik. Bundan sonrada taraftarlarımızın ve halkımızın desteğiyle Boyabat 1868'e yakışan sonuçlara imza atarak Sinop'umuzu ve Boyabat'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 

Son olarak; Sinop ve Bölgesel Amatör Ligine katılacak tüm takımlarımıza başarılar diliyor futbolun konuşulduğu saygı ve sevginin yaşandığı güzel bir sezon geçmesini temenni ediyoruz" dedi.

Editör: Vitrin Haber