Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Ali Koca, takımın hedefleri doğrultusunda kulüp yönetimi ve mütevelli heyetiyle yapılar değerlendirmeler sonucu Olağanüstü Genel Kurul Kararı aldıklarını açıkladı.

Ali Koca açıklamasında şunları söyledi: "11.09.2018 Tarihinde kurulan Boyabat 1868 Spor Kulübümüz bugüne kadar şehrimize ve spora önemli katkılar sunmuş birçok başarıya da imza atmıştır.

10 sene sonra ilçemize şampiyonluk kupası geldi, Bölgesel Amatör Ligi play-off maçını da geçerek 2019-2020 futbol  sezonunda Sinopumuzu Boyabatımızı Bölgesel Amatör Ligi 4.Grupta 8 sene sonra temsil etme hakkı kazandı.

Ayrıca ilk defa Ziraat Türkiye Kupasında Boyabat takımı yer aldı. Temsil ettiği değerleriyle ve duruşuyla çok farklı bir kulüp olmaya devam ediyor.

Boyabat1868 Spor Kulübümüz geldiğimiz şu anki durumda Bölgesel Amatör Ligi 4.Grupta 8.sırada yarı devreyi tamamlamıştır.

Ayrıca bu sene U19,U17 ve U16 altyapı liglerinde mücadele ediyor. 

Yapılan istişareler sonucu  yönetimsel, teknik ve projeler noktasında yeniden bir yapılanma içerisine girerek bu sezon BAL'da en üst sıralarda ligi tamamlamayı ve play-off maçını kazanıp gelecek sezonda 3.Lig hedefine sağlam adımlarla ilerlemek için çalışmalarına başlamıştır
"

Editör: Vitrin Haber