Sinop Üniversitesi 9. Spor Şenliği kapsamında oynanan basketbol ve Badminton final maçları nefes kesti. Sinop Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda kıyasıya oynanan müsabakalarda şampiyonlar belli oldu.

BAYANLAR BASKETBOL ŞAMPİYONU: TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
9. Spor Şenliği bayanlar basketbol karşılaşmalarında, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulunu yenerek birinci oldu. Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu ise üçüncü oldu.

ERKEKLER BASKETBOL ŞAMPİYONU: TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Erkekler basketbol final müsabakalarında da Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Eğitim Fakültesini yenerek birinci oldu. Meslek Yüksekokulu ise Fen Edebiyat Fakültesini yenerek üçüncü oldu.

BADMİNTON ŞAMPİYONLARI DA BELLİ OLDU
Sinop Üniversitesi 9. Spor Şenliği kapsamında oynanan Badminton final müsabakalarında Bayanlarda; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Gülşah Demirtaş birinci olurken, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Burcu Yanık ikinci, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Aslıhan Gül üçüncü oldu.
Badminton Erkeklerde ise Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Bayram Ali Karakaş birinci, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Veli Dağlı ikinci, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Emre Kaya üçüncü oldu.
 
Editör: Vitrin Haber