Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları basketbol genç a(kız/erkek) il birinciliği müsabakaları yapıldı.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Basketbol Genç A (Kız / Erkek ) İl Birinciliği müsabakaları 22 – 23 – 24 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan müsabakalar ile sona erdi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar neticesinde Genç Kızlar A Kategorisinde; 1.Özel Sinop Final Temel Lisesi, 2.Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken Genç Erkekler Kategorisinde, 1.Sarı Saltuk Anadolu Lisesi, 2.Özel Sinop Final Temel Lisesi, 3.Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. 

Müsabakalar sonucunda dereceye giren Okul Takımlarına ve Sporculara Ödülleri; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Okul Sporları Şube Müdürü Murat Altun, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Cengiz Keskin, Okul Sporları Federasyon Temsilcisi Çiğdem Demir ve Okul Müdürleri tarafından takdim edildi.
Editör: Vitrin Haber