Sinoplu başarılı iş adamı İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan memleketi Sinop'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Daha önce Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) genel başkanlığı görevinde de önemli ve başarılı hizmetlere imza atan Rafet Orhan, Sinoplu Gazeteci Halit Gümüş'ün misafiri oldu. 

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden ve ligin bitimine bir hafta kala şampiyon olan İstanbul Sinop Spor'un başarısını değerlendiren Başkan Rafet Orhan, bu sene BAL Ligine çıkacaklarını belirterek, rehavete kapılmadan play off maçlarında başarılı olup orada da şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtti. Orhan, play of gruplarında yapılacak maçlar ardından, bu gruplarda ilk ikiye giren takımların BAL Ligine çıkmış olacağını hatırlattı. 

Sinopluların el ele verdiğinde başarının kaçınılmaz olduğuna inandığını belirten Rafet Orhan, tüm Sinopluları takımı desteklemeye davet etti. Orhan: "Bu takımın tüm Sinopluların takımı. Sinopluları takımımıza taraftar olmaya davet ediyorum. Bu ses Sinop'un sesi. Sinoplular birlik ve beraberlik adına takımlarına sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecektir" dedi. Orhan ayrıca Gazeteci Gümüş'e misafirperverliği için de teşekkür etti. 

Başkan Rafet Orhan ayrıca Sinop ve ilçelerinde bulunan diğer kulüplerinde her zaman yanında olduklarını yineledi. Orhan; "Bir kez daha belirtmek isterim ki  Sinop ve ilçelerimizde bulunan spor kulüplerimizin her zaman yanındayız" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber