İstanbul Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan ile kulüp yöneticileri takımı Ayancık ilçesinde ağırlayan Belediye Başkanı Hayrettin Kaya'ya 'Teşekkür' ziyaretinde bulundu. 

Bu yıl Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükselme başarısı gösteren İstanbul Sinop Spor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu takıma kamp için tesislerini açarak çalışma imkanı sağlayan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan ve İstanbul Sinop Spor'un ilçelerinde kamp yapmasından son derece memnun olduklarını belirten Başkan Hayrettin Kaya Ayancık Belediyesi olarak her zaman İstanbul Sinop Spor'un yanında olduklarını kaydetti. Takıma başarılar dileyen Başkan Hayrettin Kaya, İstanbul Sinop Spor ile Ayancık kulüpleri olarak ortak çalışmalar yapmak istediklerini, spor ve alt yapı konusunda başarılı projeler yapılabileceğini dile getirdi.

İstanbul Sinop Spor Başkanı Rafet Orhan'da Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya'nın takıma sahip çıkarak Ayancık'a kamp için davet etmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek Başkan Kaya'ya İstanbul Sinop Spor camiası olarak teşekkür ettiklerini söyledi. 

TAKIMI SİNOP'UN TÜM İLÇELERİYLE BULUŞTURACAĞIZ
İstanbul Sinop Spor'un tüm Sinopluların takımı olduğunu belirten Başkan Rafet Orhan takımı tüm Sinop ve ilçeleri ile buluşturmayı hedeflediklerini belirterek bunun ilk adımının Ayancık'ta Hayrettin Kaya başkanın büyük fedakarlığı ile gerçekleştiğini kaydederek takımı adeta bağrına basan Ayancık halkına da minnettar olduklarını kaydetti.

 Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya'ya kampın anısına teşekkür plaketi takdim eden Başkan Rafet Orhan, ayrıca Hayrettin Kaya'ya kendi adına hazırlanan bir forma, flama ve atkıdan oluşan takım malzemelerini de hediye etti.
Ziyarete; İstanbul Sinop Spor Başkan Yardımcısı Mukadder Yıldırım, Genel Sekreter Barbaros Baltacı, SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, SİAD Başkanvekili Erdal Özcan, SİAD Başkan Yardımcısı Adem Öztürk, SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz ve SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Demir ve Orhan Baş'ta katıldı.

Editör: Vitrin Haber