Bu yıl İstanbul Gurubu BAL liginde mücadele edecek olan İstanbul Sinopspor Kulübünün Başkanı Rafet Orhan beraberindeki, Başkan Yardımcıları Adil Yıldız ve Hüseyin Demirkol, Genel Sekreter Yasin Şahin, Genel Kaptan Mehmet Sunay, Küçükçekmece Belediyesi KİTAŞ Genel Müdürü aynı zamanda İstanbul Sinop Spor Başkan Yardımcısı Fatih Üstünbaş ile birlikte Belediye Başkanı Çebi ile bir araya geldi.

İstanbul’da yaşayan Sinopluların ve İstanbul’un en büyük ilçesi olan Küçükçekmece’yi BAL liginde temsil edecek olan kulübün yöneticilerini çok sıcak karşılayan Cebi; "Bizim için gurur kaynağı olan kulübün yanında olacağını ve gereken maddi ve manevi desteği sağlayacağız" dedi. Tüm Sinoplu ve taraftarlara selamlarını ileten Başkan Kemal Çebi, takıma 3.lig yolunda başarılar diledi.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Rafet Orhan’da, "Bu sene 3. lige çıkmak için hem maddi hem de manevi desteğinize ihtiyacımız var. Bu desteği sizden bekliyoruz" diye konuştu. 

KİTAŞ Genel Müdürü Üstünbaş ise; "Bu takım bizim takımımız. Hep birlikte ne gerekiyorsa yapacağız ve sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı. 

Editör: Vitrin Haber