Çeşitli sportif şampiyonalarda dereceye giren ve Sinop'a madalya kazandıran Sinop İlköğretim Okulu ve İş Okulu öğrencileri başarılarını Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'le paylaştı.
 
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen şampiyonalarda bisiklet ve futbolda Türkiye birinciliği, atletizmde Türkiye ikinciliği, masa tenisinde Türkiye üçüncülüğü ve yüzmede de Türkiye dördüncülüğü elde ederek Sinopluların göğsünü kabartan Sinop İlköğretim Okulu ve İş Okulu öğrencileri Vali Dr. Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret etti.
 
Okul Müdür Vekili İbrahim Düz ile Beden Eğitimi Öğretmeni Emine Bahar Koca ile birlikte Cengiz'i ziyaret eden öğrenciler, müsabakalarda yaşadıkları heyecanı anlattı. Vali Cengiz'in öğrencilere pasta ve çeşitli ikramlarda bulunduğu ziyaret sırasında Okul Müdür Vekili İbrahim Düz, okulda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.  
Ziyaret sonunda Vali Dr. Ahmet Cengiz öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etmesi ardından birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.
Editör: Vitrin Haber