8– 9 Temmuz 2017 tarihinde Sapanca’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Kupası yarışlarında deniz küreği U19 kızlar kategorisinde ikinci olan Sinop Gençlik Spor Kulübü Kürek Takımı sporcuları, Sinop'un gururu oldu. 

Sinop'ta ilgiyle karşılanan kürek takımı oyuncularıyla bir araya gelen ve onları tek tek tebrik eden Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, sporcuların heyecanını paylaştı. Yakup Üçüncüoğlu, "Sapanca'da yapılan Gençler Türkiye Kupası kürek yarışlarında Sinop Gençlik Spor Kulübü olarak U19 Kızlar kategorisinde; 1x üçüncülüğü, 2x ikinciliği ve üçüncülüğü ile 4x+ ikinciliği ve üçüncülüğü aldık. Takım halinde de 2. olduk. Sinoplu genç kürekçilerimiz inşallah milli olma yolunda. Milli olma yolunda çalışmalarını en iyi şekilde hocamız Erol Öz ile birlikte devam ettiren takımımız bizim göz bebeğimiz. Kendilerini tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. 

8– 9 Temmuz 2017 tarihinde Sapanca’da gerçekleştirilen yarışlar sonunda genç erkekler ve kızlarda Galatasaray, yıldız erkeklerde ise Fenerbahçe şampiyon olmuş, kızlarda şampiyon takım Galatasaray'ı Sinop Gençlik Spor Kulübü izlemişti. 
Editör: Vitrin Haber