Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Sinopspor 20. Hafta mücadelesinde  25 Şubat 2018 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Görelespor ile karşılaşacak.

Görelespor maçı öncesinde açıklamada bulunan Sinopspor Teknik Sorumlusu Hakkı Hocaoğlu; “Geleceğe dair umudumuz yüksek. Bizim iyi bir takımımız var. Önümüzdeki Görelespor maçına iyi hazırlanacağız. Bu maçla birlikte son 2 haftadaki kötü gidişatı değiştirmek istiyoruz. Bunu değiştirebilecek kapasiteye ve güce sahibiz. Taraftarlarımızın endişesi olmasın. Bu takım Görelespor maçını kazanır. Kazandıktan sonraki maçları da galibiyet serisi de yapar. Bunu yapabilecek bir gücümüz var. Takımımız son iki haftadan daha iyi bir netice alacaktır. Taraftarlarını mutlu edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın. Herkes rahat olsun. Ümitsiz olmasın. Takım gerekeni yapacaktır. Görelespor mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağımız bir maç. Galip gelmek istiyoruz. Bunun için de takımımız en iyi şekilde hazırlanacak. Taraftarlarımızla, şehrimizle hep birlikte kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.
Ligde oynadığı 19 maç sonunda 18 puana sahip olan Sinopspor ile yine 18 puanlı Görelespor arasında oynanacak olan maç 25 Şubat 2018 Pazar günü Dokuzoğlu stadında saat 14.00’da başlayacak.

 
Editör: Vitrin Haber