Futbola gönül vermiş emektar futbolcuları "İkinci Baharını Yaşayanların Ligi" sloganıyla Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi (TMVFL), Türkiye'de 8 grupta 60 takımın katılımı ile oynanacak maçlarlabaşladı. Türkiye Masterlar ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubunda mücadele eden Çorum Veteranlar ile Ayancık Veteranlar pazar günü Çorum'da karşı karşıya gelecekler.

Geçtiğimiz yıl Batı ve Orta Karadeniz grubunda mücadele eden Çorum Veteranlar ile bu sene ilk defa ligde yer alacak olan Ayancık Veteranlar Batı ve Orta Karadeniz grubunun ikiye ayrılmasının ardından Orta Karadeniz grubunda yer aldılar. Altı takımın bulunduğu Orta Karadeniz Grubunda ilk maçlar geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Bafra Veteranlar sahasında Ordu Bezirganoğlu Veteranlar takımını 2-1 yenerek ilk haftanın liderliğine oturdu. Grubun diğer maçında Samsun Metro Veteranlar ise Sinop Tersanespor deplasmanından 2-1 galip dönerek geçen sezon elde ettiği başarıyı bu yılda sürdüreceğini gösterdi.

Çorum Veteranlar’ın Ayancık Veteranlar maçı ise konuk takımın oyuncularının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinde görevli olmaları nedeniyle 5 Kasım’a ertelenmişti. Maç pazar günü saat 10.30’da 1 nolu sahada Çorum'da oynanacak.
 
Editör: Vitrin Haber