İHALE İLANIDIR

TÜRKELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYRULUR.

Madde 1-   Mülkiyeti Sinop ili Türkeli Belediyesine ait Türkeli ilçesi merkezinde Gemi yanı Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa sokak No:2 de bulunan 1797m2 kullanım alanlı Gündoğumu Sosyal Tesisleri 9 (DOKUZ) aylığına   2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü ile kiraya verilecektir.

Madde2- İhaleye ait şartname ve ekleri Türkeli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir, ihaleye katılacak olanlar 1.000,00.-TL (BİN.-TL) karşılığında aynı adresten temin edebilir. İhaleye Katılacaklar Şartname alındı makbuzunu ihale komisyonuna sunmaları zorunludur.

Madde 3- Belediyemiz Mücavir alanında Gemi yanı Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa sokak No:2 de bulunan 1797m2 kullanım alanlı Gündoğumu Sosyal Tesisleri 9 aylığına kiralama ihalesi. 12/12/2023 Tarihinde salı günü Saat 15: 00 de Belediye Ana Hizmet Binası Toplantı salonunda İhale Komisyonu olan Belediye Encümeni marifeti ile yapılacaktır.    

Madde 4- Gündoğumu Sosyal Tesisleri 9 aylığına Kiralama İşi Muhammen Bedeli 450.000,00.-TL’ sı olup geçici teminatı ise 450.000,00.-TLx3%= 13.500,00.-TL’sıdır                                                                                           

Madde 5- İhaleye Katılacaklardan İstenilen Belgeler:

a) Adres beyanı ve Nüfus cüzdan sureti.

b) Tebligat için İkametgâh belgesi,

c) Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,

d) Geçici teminat makbuzu

e) Şartname alındı makbuzunu

f) İmza Sirküleri.

g) Adli Sicil kaydı

h) Belediyemize borcunun olmadığına dair kurumumuz mali hizmetler müdürlüğünden alınmış resmi yazı.

 ı) Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir (Ek ibare:RG-5/10/2022-31974)  belge veya noterlikçe tasdik edilmiş (Mülga ibare:RG-1/8/2021-31555) vekâletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıdaki (b), (ç) ve (d) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri şarttır.

i) İstekliler yukarıda belirtilen belgelerini ihale saati başlangıcına kadar ihale komisyonuna bir dosya halinde tam ve eksiksiz bir şekilde vermeleri şarttır.

j) Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmez.

Keyfiyet ilan olunur.

                                                                                                                                                                                                                                       Veysel ŞAHİN

                                                                                                                                                                                                                                    Belediye Başkanı

#ilangovtr Basın No ILN01934651