Bu günlerde ben vatanımı bayrağımı seviyorum diyenler aklını başına alsın Türkiye tüm cepheleriyle kuşatılmaya çalışılıyor ahmaklığın sonu hüsran olur siyasi düşünceniz ne olursa olsun ülkenizi bayrağınızı seviyorsanız uyanık ve zinde olun algı operasyonlarına dikkat edin.

Algı operasyonlarıyla Suruç olaylarından bu yana asimetrik bir savaşın içinde bulunan türkiyede olaylar çarpıtılarak gerçek suçlular gizleniyor yer yüzündeki tüm terör örgütleri teşarondur ve parayı verenin emirlerini uygularlar.  Onların kendilerine verdiği senaryo dahilinde eylem yaparlar son günlerde ülkemizde meydana olayların hemen akabinde katil devlet sloganları atılması ve bunları bazı bazı basın yayın kuruluşlarının ön planda tutması  neticesinde milletimiz neredeyse askerimizi polisimizi halkımızı şehit eden yakıp yıkan beşikteki bebekleri bile katledecek kadar eli kanlı teşaron örgüt PKK yı ve onu siyasi uzantısı hdp yi baş tacı edecek hale getirildi bombayı patlatan pkk daeş askeri şehit eden pkk daeş ülkemizin birlik ve dirliğine saldıran pkk daeş suçlu  olan türkiye cumhuriyeti devleti öylemi? Ağer böyle düşünen varsa içinizde PKK lıdan hiç farkınız kalmamış  ve ne yazıkki algı operasyonları hedefine ulaşmış demektir.

Kendinize gelin hep birlikte kendimize gelelim son kale türkiye bu kale dayanmak zorunda ne olursa olsun dayanmak zorundayız ülkemize musallat olan şer güçlere karşı gerekirse göz kırpmadan öleceğiz yinede dayanacağız bu böyle biline yine bir seçim öncesi ve yine aynı tezgah aynı senaryo uyanın artık baraja takılacağını anlıyan pkk güdümündeki hdp ve pkk ya bir türlü terörist örgüt diyemeyen stk lar sözde barış mitingi düzenliyor katılanların ellerinde hdpkk paçavraları bir tane türk bayrağı yok.

Sözde barışa gelen topluluk hep bir ağızdan  bu meydan kanlı meydan diyerek  tempo tutuyorlar ve patlama oluyor tamda istedikleri gibi orası kanlı meydan haline geliyor ve yine ne hikmetse 100 e yakın insanın öldüğü 300 civarında insanın yaralandığı meydanda pkk nın şirin çocuğu demirtaş ve hiç bir vekili yok. Bence tehgazlanan oyun çok manidar ve çok açık yeter artık demeliyiz içinde Türk bayrağı sevgisi olan herkez yüksek sesle yeter demeli bu teröre prim vermemeliyiz senaryo aynı senarist aynı rejisör aynı bu filmi defalarca seyrettik kardeşi kardeşe kırdıran küresel şer güçlere ve içimizdeki uzantılarına prim vermeyelim hepimiz terörün kimden gelirse gelsin her türüne karşı olduğumuzu her fırsatta belirtmeliyiz.

İyi terörist kötü terörist yoktur sadece terörist  ve terör vardır ve terörün her türü insanlığın huzurunu yok etmeye yöneliktir gerek basın yoluyla gerek TV yayınlarıyla milletimizin kafasını karıştıran terörü ve teröristi sevdirmeye çalışanlara karşı uyanık olalım uyanık ve zinde olalımki son kale türkiye düşmesin vesselam.