Ulusal ve uluslararası başarılarıyla Sinop Üniversitesine katkı sağlayan akademisyenlere, üniversitenin gelişimine hizmet veren idari personel ve Üniversiteyi TÜBİTAK ve sosyal sorumluluk projelerinde başarı ile temsil eden öğrencilere yönelik “Başarı ve Teşekkür Belgesi” takdim töreni düzenlendi. 
Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kamil Demirci ve Prof. Dr. Hülya Turan, Genel Sekreter Ali Altungeyik, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, Daire Başkanları, akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı. 

Programın açış ve selamlama konuşması yapan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ödül almaya layık görülen akademik-idari personeli ve öğrencileri tebrik etti. Dalgın; “Bu salonda olmayan personelimiz çalışmıyor anlamına gelmiyor tabi, ancak kurumu için daha çok çalışan, kurumun ulusal ve uluslararası tanınırlığında daha fazla çaba sarf eden, kurumun işleyiş ve faaliyetlerine katkı sağlayan kısaca görevini hakkıyla ve layığıyla yerine getiren personeli ön plana çıkarmak gerekiyor. Bu nedenle bu salonu dolduran siz değerli personelime kurumumuza sağladığınız değerli katkılar nedeniyle teşekkür ediyor hepinize sağlık ve afiyet diliyorum” dedi. 

Rektör Dalgın’ın konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Tören Sinop Üniversitesi Ödül Yönergesi kapsamında üniversite ödül komisyonunun değerlendirmeleri neticesinde ödüle layık görülen akademik ve idari personele belge takdimi ile başladı.

Törende öğretim elemanları, idari personeller ile öğrenciler belgelerini, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kamil Demirci ve Prof. Dr. Hülya Turan, Genel Sekreter Ali Altungeyik ile Dekanların elinden aldı.

Editör: Vitrin Haber