Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan kurum iç değerlendirme süreci ve takvimine göre Sinop Üniversitesi 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlık çalışmaları kapsamında birim kalite temsilcileri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Turan başkanlığında çevrim içi gerçekleştirilen toplantıya Kalite Yönetim Birimi personeli ve Birim Kalite Temsilcileri katıldı.

Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Turan, Üniversite Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlık çalışmalarının ilk basamağı olan birim iç değerlendirme raporları hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Birim iç değerlendirme raporlarının Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan 2022 Kurum İç Değerlendirme Raporu Kılavuzunu (v.3.1) göz önünde bulundurarak “Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Toplumsal Katkı” başlıkları altında rapor edilmesi önemine değindi.
Toplantı sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Hülya Turan ve Kalite Yönetim Birimi personeli katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Editör: Vitrin Haber