Gözetim Tetkiki süreci kapsamında Sinop Üniversitesinde incelemelerini sürdüren TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Baş Tetkikçi Erol Kaygı ile TSE Uzman Tetkikçisi Bayram Güven, tetkikin son gününde; Yönetim Temsilcisi, Gerze Meslek Yüksekokulu, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile Meslek Yüksekokulu’nda denetimlerde bulundu.

TSE tetkikçileri denetimler sırasında; Kalite Yönetim Sistemi ve Prosesleri, İlgili Tarafların İhtiyaç ve Beklentileri, Risk ve Fırsatların Belirlenmesi, Uygun Olmayan Çıktının Kontrolü, İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme, İyileştirme gibi çeşitli faaliyetlere ilişkin dokümanlarda incelemelerde bulunarak, rapor haline getirdi.

TSE GÖZETİM TETKİKİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Rektörlük makamında gerçekleştirilen toplantıda; TSE tetkikçileri hazırladıkları raporu SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ile paylaştı. Görüşmede TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Baş Tetkikçi Erol Kaygı, “Yaptığımız tetkiklerde herhangi uygunsuzluğa rastlamayarak belgenin geçerliliğinin devamını raporladık. Hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ekip olarak hep daha iyiyi hedeflediklerini ifade eden Prof. Dr. Nihat Dalgın ise “TSE Karadeniz Bölge Koordinatörlüğünün kurumumuzdaki bu çalışmaları bizlere kılavuzluk etmektedir. Bu belgenin arkasında kaliteyi içselleştiren çok ciddi ve inanmış bir takım çalışmasının olduğunu biliyoruz. Kalite Yönetim Sisteminin tüm birimlerde etkin olarak kullanılması, çalıştırılması ve farkındalığın sağlanması için yapılan tüm çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Vitrin Haber