Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, MKYK Üyesi Mustafa Barutçu, İl Başkanı Mustafa Çınar, Merkez İlçe Başkanı Akif Dinç, Durağan, Boyabat ve Saraydüzü İlçe Başkanları ve İl Yönetimi ile birlikte Sinoplu İş Adamları Derneği Sinop Şubemizi ziyaret etti. 

SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Erken, Taylan Atay, Muktedir Keleş, Yeniden Refah Partisi üyelerini SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk adına misafir ederek SİAD ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Ziyarette SİAD Sinop Şubesi Başkanı Yılmaz Öz, Sinop’un maddi manevi sorunlarından ve esnafın yaşadığı zorlukları dile getirdi. 

Ulusal marketlerin yerel esnafın belini büktüğünü, pandemi ile birlikte esnafın kepenk kapatma noktasına geldiğinin altını çizen Yılmaz Öz, “SİAD olarak Sinop esnafımızın sıkıntıları ile alakalı her türlü mücadelenin içinde bulunacağız” dedi.  

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz bu konuda çalışmalar yaptıklarını ve ulusal marketlerle ilgili yasa tasarısı çıkması için çaba sarf edeceklerini, yerel esnafı destekleyeceklerini belirtti. 

Altınöz, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek daha fazla Sivil Toplum Kuruluşunun olması gerektiğini  ve Sivil Toplum Kuruluşlarının her daim destekçisi olacaklarını söyledi. 
Altınöz ayrıca köyden kente göçün önlenebilmesi için köylerde hizmet sağlayacaklarını ve ekonomi ile ilgili de önemli planları olduğunun altını çizdi.

Ziyarette Yeniden Refah Partisi Yönetimi, SİAD Şube Başkanı Yılmaz Öz’e ‘’Milli Kaynak Paketlerimiz’’ İsminde bir kitap hediye etti. 

Yeniden Refah Partisi Yönetimine hediyelerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz, bu ziyaretten çok memnun kaldığını belirtti.

Editör: Vitrin Haber