Yeniden Refah Partisi Gerze 1. Olağan İlçe Kongresi pandemi kuralları çerçevesinde kısıtlı katılımla EnBerAy Kafede gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve divanın teşekkülü ardından gündem maddelerine geçildi. Divan başkanlığını Yeniden Refah Partisi Sinop İl Başkanı Mustafa Çınar'ın yaptığı genel kurulda pandemi gereği gündem maddeleri hızlı şekilde yerine getirilerek seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste olarak giren Murat Oktay, oyların tamamını alarak Gerze ilçe başkanlığı görevine seçildi. 

YENİDEN REFAH GERZE YÖNETİMİ
Murat Oktay başkanlığında oluşan yönetimde şu isimler yer aldı. Murat Dilek, Zikri Dev, Zeki Dev, Abdullah Sütçü, Ramazan Mangır, Mesut Diri, Sezer Tepe, Hasan Aydın. 

ÖRGÜTLENME ÇALIMALARIMIZ HIZLA SÜRÜYOR
Kongrenin hayırlı olmasını dileyen ve yönetime başarılar dileyen Yeniden Refah Partisi Sinop İl Başkanı Mustafa Çınar, Yeniden Refah Partisinin il ve ilçelerde büyük bir hızla örgütlendiğini söyledi. 

Mustafa Çınar: "Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizin il ve ilçelerinde hızla örgütlenmeye devam ediyoruz. Örgütlenme çalışmalarının yüzde doksanını tamamlayan partimiz Sinop ilimizde de örgütlenmenin son aşamasına gelmiştir. 19 Mart‘ta Sinop merkez ilçe kongremizi ve ardından bugün de Gerze ilçe kongresini yapmış bulunmaktayız. Kongremizin başta Gerze ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. İl ve ilçe yönetimimiz olarak bu hizmet yarışında ülkemiz ve halkımız için elimizden gelen tüm çaba ve gayretleri göstermeye hep birlikte devam edeceğiz inşallah. Teşkilatlarımızı her geçen gün daha da güçlendirerek çıktığımız bu yolda muvaffak olmak için ciddi bir çaba ve gayret sarf edeceğiz. Kongremize Genel Başkan Yardımcılarımız dan Sayın Mehmet Altınöz beyefendi katılacaktı ancak, dünyada ve ülkemizde devam eden salgın hastalıktan dolayı kongremize katılamadı. İnşallah önümüzdeki günlerde kendileri Gerze ilçemize gelerek il ve ilçe yönetimimizle birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. İlçe başkanımız olarak seçilen sayın Murat Oktay ve arkadaşlarını tebrik ediyor başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Gerze İlçe Başkanı Murat Oktay'da tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Editör: Vitrin Haber