Yeniden Refah Partisi Durağan İlçe Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu ilçe merkezi Gökırmak Mahallesindeki bir kahvehanede yapıldı. Divan başkanlığını Yeniden Refah Partisi MKYK Genel Merkez Üyesi ve İl Sorumlusu Mustafa Barutçu'nun gerçekleştirdiği genel kurulda divan üyeliklerini ise Yaşar Türkmen ve Mehmet Koca yaptı. 

Kur'an-ı Kerim tilaveti, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda faaliyet ve mali rapor okunarak oylandı. 

Yapılan konuşmalar ve gündem maddelerinin görüşülüp oylanması ardından seçimlere geçildi. Genel kurula tek liste ile giren İsmail Teziç oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Teziç, yeni yönetimine ve tüm dava arkadaşlarına birlikte çıktıkları yolda başarılar diledi. 

İsmail Teziç başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer alıyor: Ahmet Muslu, Yücel Gültekin, Abuzer Demiröz, Veli Yörük, Mustafa Belsiz, Mesut Küçükavcı, Ramazar Sarıoğlu, Burhanettin Gökpınar.
Genel kurula Yeniden Refah Partisi MKYK Genel Merkez Üyeleri Mehmet Aşıla ve Mustafa Barutçu, Saraydüzü İlçe Başkanı Ahmet Özaslan, Boyabat İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Topçu, siyasi parti ilçe başkanları ve muhtar katıldı.
 

Editör: Vitrin Haber